Om Klubben

På disse sider finder du aktuelle og relevante informationer om Virum Basketball Klub, Virum Basketball Klub er en klub, som har været med i eliten af dansk basket lige siden klubben blev stiftet i 1957.

Både seniorer og ungdomshold har vundet Danmarksmesterskaber og Pokalsejre gennem årene. Efter en nedgangsperiode i halvfemserne er Virum nu atter en klub, der regnes med, når der gøres op om medaljerne.

Virum Basketball Klub var blandt de første klubber med mini- og micro-hold (for de 7-10 årige) og var også blandt de allerførste, der indførte nano-basket (5-6 årige), fordi vi tror på, at basket er sjovt for børn og voksne i alle aldre....blot de rigtige rammer og betingelser er til stede.

Postadresse:

• Virumhallerne
  • Geels Plads 40
  • 2830 Virum
  • Att: Virum Basketball Klub
Vipers_cmyk_pos
W1siziisijiwmtcvmtavmduvnnbmc2kwegswzl9waxblcnnfznjpzw5kc19iyw5uzxjfmtywedywmf8ucg5nil1d?sha=263f314994a61639