Klubnyheder

​Ny coach for SH1 og U19H: Igor Gavrilovic

11. august 2017, 22.54

Virum Vipers er stolte af at kunne præsentere Igor Gavrivolic som ny træner for SH1 og U19H.

Igor Gavrilovic har tidligere været træner i Virum. Han kom til klubben i 2004, hvor han blev ansat som ungdomschef i klubben og trænede nogle af de nuværende herrespillere, som dengang var U14H. Han trænede disse drenge i 5 år og førte dem til 2. division som ynglingespillere (Phillip var junior). Senere, efter at holdet blev suppleret med en amerikaner, rykkede holdet op i 1. division.

Selv har Igor spillet i Helsingør, og på ligahold i både Holbæk og Hørsholm.

Igor har arbejdet som basketballtræner i 27 år og har vundet mindst lige så mange medaljer med de hold, han har trænet.

Han har bl.a. trænet Hørsholms damer i sæsonen 1996/1997, 97/98 og igen 01/02 02/03.

Desuden var han ansat hos BF Copenhagen, som var en eliteoverbygning til 6 storkøbenhavnske basketballklubber tilbage i 2003.

For ca. 10 år siden tog Igor en diplomtræneruddannelse, som dengang var den højeste træneruddannelse i Danmark.

Igor har også trænet Virums damer. Det var Igor, der fik hentet Ivana Kostic til Virum. Ivana spillede på dameholdet i flere år og gjorde en stor indsats som træner for mange hold i Virum. Under Igors ledelse vandt dameholdet 2 sølvmedaljer i ligaen.

Endelig har Igor Gavrilovic også været træner hos Stevnsgade. Han har trænet Stevnsgades damer, som jo tabte til Virum i finalen i forrige sæson. I Stevnsgade har Igor også trænet herreholdet, og gennem sit arbejde i Stevnsgade kender Igor både Kim Rasmussen (nuværende head coach for Virums dameligahold) og Nadeem Ahmad (assistent coach for Virums dameligahold).

Virum Basketballklub har altså fået et meget stærkt trænerteam til klubben.

Igor kommer oprindeligt fra Bosnien. Han bor i Hørsholm, er uddannet designer og arbejder som projektleder. Igor har 3 børn – den ene pige, Sara, spiller basketball i Hørsholm, og Igor er hjælpetræner på datterens hold.

Velkommen tilbage til Virum, Igor. Vi ser frem til samarbejdet.