Klubnyheder

Virum Basket Elite: NY SÆSON MED NYE OG “GAMLE" KRÆFTER!

5. juli 2017, 09.45

Virum Basket’s Elite Damer arbejder, på trods af sommerferien lige om hjørnet, på højtryk for at blive klar til endnu en sæson i Dameligaen.

Ny Head Coach:

Teamet skifter træner, vi kan med stor glæde byde velkommen til Kim Rasmussen på head coach pladsen.

Her en kort præsentation af Kim:

 • Vandt første DM som spiller - drengespiller i herrens år 1990.
 • Har spillet alle ungdomsår og en del seniorår i Stevnsgade, hvor Kim vandt bronze i 2001
 • Trænet Stevnsgades damer i 3 sæsoner 2001, 2002, 2003, hvor de vandt pokalen i 2002 og DM sølv i 2002
 • FIBA licenseret Sportsagent 6 år (2003-2009), drev basketball agentur i Tyskland. Repræsenterede både dame- og herrespillere.
 • 4 sæsoner Virum med 2000 drenge (2010-2014):
  • 2x Nordisk Mester 2014 og 2015,
  • 1x Göteborg Basketball festival, Norderopas største turering 2013.
 • Privat: arbejder som Key Account Manager for Sinatur Hoteller og Konference, som har 6 hoteller blandt andet Sinatur Frederiksdal i Lyngby.
 • Er gift med Janet på 5. år og har 2 børn, Alfred på 16 og Ea på 4


Valerie Driscoll:

Endvidere kan vi informere om, at der er gentegnet kontrakt med Valerie Driscoll (herefter Val). Val har i de forgangne 2 sæsoner været vores “ fyrtårn" under kurven, der var med til at vise vejen til DM GULDET 2 år i træk. Det kan nævnes om Val, at hun i den forgangne sæson både var ligaens bedste til at tage rebounds og samtidig den mest effektive spiller i sit spil.


Målet på spillersiden er, at de bærende kræfter på dameholdet skal være talenter fra klubbens egne rækker. Allerede i dag består truppen primært af spillere, der har fået deres basket opvækst i Virum Vipers. Vore egne kræfter suppleres af 1 til 2 internationale spillere samt et par øvrige damespillere, hvor en spiller som Frederikke Mollerup, der kom til klubben i sidste sæson, virkelig var med til at flytte holdet og nu er en Virum pige!

Mere information om resten af teamet følger.

Sponsorer

Uden sponsorer INTET team – vi har et rigtigt godt samarbejde med en række sponsorer, både nye og “gamle”, om at skabe den bedste platform for en professionel tilgang til sporten. Vore sponsorer spænder bredt, men med det fælles mål at vi med afsæt i sporten kan udbygge vore relationer i hyggelige afslappede rammer. - MEN husk der er altid plads til flere sponsorer!

Vi vil komme med en præsentation af vore enkelte sponsorer så snart sæsonen går i gang.