Nyheder

Kom til Virum Vipers’ 60-års-jubilæum

13. nov. 2017, kl. 08.50

2. december, 2017 i Virumhal 2 kl. 15


50 kr for voksne


25 kr for børn


Indtægterne går til støtte af ungdomsarbejdet i klubben.

 


Jubilæet skal selvfølgelig fejres med et basketballarrangement, og hvad kunne være bedre end to spændende kampe, hvor både vores dobbelte danske mestre i Dameligaen og de fantastiske U15 drenge skal i kamp:


 


Kl. 15:00:


Virum Vipers Elite damer mod Lemvig Basket


Kl. 17:00:


Virum Vipers U15 herrer mod SISU 


 


Under damekampen vil der blive budt på kage og kaffe. Senere byder klubben på øl og sodavand, og efter U15-kampen åbner pølsevognen, og klubben er vært for det bedste pølsemanden har lært. 


Lokalopgør Virum Vipers mod SISU

5. okt. 2017, kl. 21.56

Kom og støt vores dobbelt danske mestre Virum Vipers Elite damer i deres første hjemmekamp - Et lokal opgør mos SISU!
Støt endvidere Kræftens Bekæmpelses ”Støt Brysterne” da vi til denne kamp donerer 50% af alle entre indtægter!SMART Basket trænerkursus

30. aug. 2017, kl. 20.18

På søndag d. 3 september sender vi 14 topmotiverede Vipers på SMART-basket 1 kursus i Værløse. SMART-Basket er DGI's og DBBF's aldersrelaterede træningskoncept (SMART = Sjov, Motiverende, Aldersrelateret Træningskoncept).

Uddannelsen er en del af Klubbens strategi om opstart og vedligehold af egen "fødekæde" af trænere - en investering i fremtiden.

Du kan læse mere om uddannelsen herunder. Planen er at dem som deltager på modul 1 på søndag fortsætter med modul 2 i starten af 2018.


SMART-Basket 1:

Dette er kurset for dig, hvis du er ny træner.

Smart-basket er DGI ́s og DBBF ́s aldersrelaterede træningskoncept. SMART betyder
Sjov, Motiverende, Aldersrelateret Træningskoncept. Kurset erstatter det tidligere
Basistræner kursus.

Formålet med uddannelsen er at give dig en grundlæggende forståelse for
basketball-trænerens opgaver og pligter.

Kurset vil give dig en overordnet forståelse for hvilke elementer, som bør indgå i den
grundlæggende basketball-træning. Endvidere vil du lære de basale forskelle på at
træne henholdsvis U8, U10, U12 og U14, og hvordan træningen skal tilpasses de
enkelte aldersgrupper.

Når kurset er gennemført, kan du planlægge og gennemføre dele af en
basketballtræning for spillere i alderen U8, U10, U12 og U14. Endvidere kan du bistå
en mere erfaren træner i planlægning af samtlige aktiviteter for de nævnte
aldersgrupper.
Træningsoversigt 2017/2018

27. aug. 2017, kl. 17.48

Træningstid 2017 2018 _4_ med træner.xlsx

Behov for værelse (privat indkvartering) til ny amerikansk dameliga spiller

14. aug. 2017, kl. 18.59

Vi har fortsat gang i det spændende projekt, hvor vi skal udvikle vores bedste damehold. Vi har nu været i gang i 2 gode sæsoner med GULD til Virum, og vi har fået nogle sponsorer til at hjælpe i minimum 2 år yderligere med at bygge et godt dameligahold op igen i denne sæson! Planen er, at holdet igen skal i finalen. Til dette har vi ansat endnu en dygtig amerikansk spiller – Celia Marfone - og i den forbindelse har vi derfor behov for at finde bolig i form af privat indkvartering til Celia fra snarest muligt til ultimo april. Vi håber at kunne finde hjælp til dette blandt medlemmer og venner af klubben.

Hvis I har mod på at åbne dørerne for en aktiv amerikansk pige og vil høre nærmere, så ring endelig til Claus Braunstein - mobil: 20488468

​Ny coach for SH1 og U19H: Igor Gavrilovic

11. aug. 2017, kl. 22.54

Virum Vipers er stolte af at kunne præsentere Igor Gavrivolic som ny træner for SH1 og U19H.

Igor Gavrilovic har tidligere været træner i Virum. Han kom til klubben i 2004, hvor han blev ansat som ungdomschef i klubben og trænede nogle af de nuværende herrespillere, som dengang var U14H. Han trænede disse drenge i 5 år og førte dem til 2. division som ynglingespillere (Phillip var junior). Senere, efter at holdet blev suppleret med en amerikaner, rykkede holdet op i 1. division.

Selv har Igor spillet i Helsingør, og på ligahold i både Holbæk og Hørsholm.

Igor har arbejdet som basketballtræner i 27 år og har vundet mindst lige så mange medaljer med de hold, han har trænet.

Han har bl.a. trænet Hørsholms damer i sæsonen 1996/1997, 97/98 og igen 01/02 02/03.

Desuden var han ansat hos BF Copenhagen, som var en eliteoverbygning til 6 storkøbenhavnske basketballklubber tilbage i 2003.

For ca. 10 år siden tog Igor en diplomtræneruddannelse, som dengang var den højeste træneruddannelse i Danmark.

Igor har også trænet Virums damer. Det var Igor, der fik hentet Ivana Kostic til Virum. Ivana spillede på dameholdet i flere år og gjorde en stor indsats som træner for mange hold i Virum. Under Igors ledelse vandt dameholdet 2 sølvmedaljer i ligaen.

Endelig har Igor Gavrilovic også været træner hos Stevnsgade. Han har trænet Stevnsgades damer, som jo tabte til Virum i finalen i forrige sæson. I Stevnsgade har Igor også trænet herreholdet, og gennem sit arbejde i Stevnsgade kender Igor både Kim Rasmussen (nuværende head coach for Virums dameligahold) og Nadeem Ahmad (assistent coach for Virums dameligahold).

Virum Basketballklub har altså fået et meget stærkt trænerteam til klubben.

Igor kommer oprindeligt fra Bosnien. Han bor i Hørsholm, er uddannet designer og arbejder som projektleder. Igor har 3 børn – den ene pige, Sara, spiller basketball i Hørsholm, og Igor er hjælpetræner på datterens hold.

Velkommen tilbage til Virum, Igor. Vi ser frem til samarbejdet.

Glemte bolde ved Vipers Sommer Camp

10. aug. 2017, kl. 17.31

Nogle har formentlig glemt deres bold i hallen idag. Vi havde i hvert fald 3 stk uden ejermand efter Campen (se billede).

Giv mig et kald på 3131 3297, hvis det er en af dine.

Mvh

Stig Bagger


Holdsport - Kontingenter - Referat

3. aug. 2017, kl. 13.16

Kære alle


Så nærmer tiden sig for opstart af endnu en fantastisk basket sæson, som vi glæder os rigtigt meget til.


En af de store nyheder er at Klubben overgår 100% til at anvende Holdsport til både administration og medlems ”univers”. Tidligere har vi anvendt Klubmodul til administration og rigtigt mange hold har brugt Holdsport til koordinering og kommunikation. Nu overgår vi til ét samlet system og dermed kommunikationsplatform, hvilket gerne skulle medføre øget overblik, smidighed og enklere kommunikation for alle. Vi skal derfor bede alle medlemmer dobbelttjekke at i har en brugerprofil på Holdsport. Vi har været i fuld sving med at synkronisere systemerne men noget kan jo smutte. Læg også gerne profilbilleder op, det er absolut ikke et krav, men giver lidt mere ”liv” og dynamik på vores fælles portal.


Overgangen til holdsport betyder også at kontingentopkrævningen fremover kommer til at foregå via Holdsport og alle vil inden for de nærmeste dage modtage en mail med opkrævning. På bagrund af beslutning vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 10. Juli 2017 vil kontingentet pr. medlem blive forhøjet med 200 kr. pr. halvår. Referat af den ekstraordinære generalforsamling er tilgængelig i holdsport under ”Nyheder”, hvor også de nye kontingenter fremgår.


Skulle nogen have spørgsmål, opleve problemer eller andet så fortvivl ikke! Tag kontakt til os via bestyrelse@virum-basket.dk eller direkte – vores kontaktinfo fremgår af klubbens nye hjemmeside under ”Klubben -> bestyrelse”.


Med mange basket hilsener


Bestyrelsen :-)

Fejl i infobrev- adresse til klubbens hjemmeside

3. aug. 2017, kl. 13.04

I forbindelse med udsendelse af info mail idag, sneg der sig en fejl ind i bunden af mailen. Adressen til klubbens hjemmeside er:

www.virum-basket.dk

Ikke som det står i mailen

Referat af Ekstraordinær Generalforsamling 10 juli 2017

3. aug. 2017, kl. 12.39

Referat ekstraordinær generalforsamling Virum BK 10.07.17.pdf

Virum Basket Elite: NY SÆSON MED NYE OG “GAMLE" KRÆFTER!

5. jul. 2017, kl. 09.45

Virum Basket’s Elite Damer arbejder, på trods af sommerferien lige om hjørnet, på højtryk for at blive klar til endnu en sæson i Dameligaen.

Ny Head Coach:

Teamet skifter træner, vi kan med stor glæde byde velkommen til Kim Rasmussen på head coach pladsen.

Her en kort præsentation af Kim:


 • Vandt første DM som spiller - drengespiller i herrens år 1990.

 • Har spillet alle ungdomsår og en del seniorår i Stevnsgade, hvor Kim vandt bronze i 2001

 • Trænet Stevnsgades damer i 3 sæsoner 2001, 2002, 2003, hvor de vandt pokalen i 2002 og DM sølv i 2002

 • FIBA licenseret Sportsagent 6 år (2003-2009), drev basketball agentur i Tyskland. Repræsenterede både dame- og herrespillere.

 • 4 sæsoner Virum med 2000 drenge (2010-2014):
  • 2x Nordisk Mester 2014 og 2015,

  • 1x Göteborg Basketball festival, Norderopas største turering 2013.


 • Privat: arbejder som Key Account Manager for Sinatur Hoteller og Konference, som har 6 hoteller blandt andet Sinatur Frederiksdal i Lyngby.

 • Er gift med Janet på 5. år og har 2 børn, Alfred på 16 og Ea på 4


Valerie Driscoll:

Endvidere kan vi informere om, at der er gentegnet kontrakt med Valerie Driscoll (herefter Val). Val har i de forgangne 2 sæsoner været vores “ fyrtårn" under kurven, der var med til at vise vejen til DM GULDET 2 år i træk. Det kan nævnes om Val, at hun i den forgangne sæson både var ligaens bedste til at tage rebounds og samtidig den mest effektive spiller i sit spil.Målet på spillersiden er, at de bærende kræfter på dameholdet skal være talenter fra klubbens egne rækker. Allerede i dag består truppen primært af spillere, der har fået deres basket opvækst i Virum Vipers. Vore egne kræfter suppleres af 1 til 2 internationale spillere samt et par øvrige damespillere, hvor en spiller som Frederikke Mollerup, der kom til klubben i sidste sæson, virkelig var med til at flytte holdet og nu er en Virum pige!

Mere information om resten af teamet følger.

Sponsorer

Uden sponsorer INTET team – vi har et rigtigt godt samarbejde med en række sponsorer, både nye og “gamle”, om at skabe den bedste platform for en professionel tilgang til sporten. Vore sponsorer spænder bredt, men med det fælles mål at vi med afsæt i sporten kan udbygge vore relationer i hyggelige afslappede rammer. - MEN husk der er altid plads til flere sponsorer!

Vi vil komme med en præsentation af vore enkelte sponsorer så snart sæsonen går i gang.

​Kom til Copenhagen Invitational – og støt U15-spillerne fra Virum

15. jun. 2017, kl. 21.16

På fredag skydes landskampene for Danmarks U15 landshold i gang ved den store baskeballturnering Copenhagen Invitational.

På damesiden stiller Marguerite Marquard og Liv Rønhede Hansen op for det ene af Danmarks to U15-landshold (Denmark White U15W).

På herresiden er det Gustav Seehausen og Rasmus Secher Winther, der stiller op for U15-landsholdet Denmark White U15M.

Alle hold skal møde 3 udenlandske hold i den indledende runde, der spilles fredag d. 16/6 og lørdag d. 17/6. Slutspillet spilles om eftermiddagen lørdag d. 17/6 og søndag d. 18/6.

Turneringsplanen for U15 damer, Denmark White U15W:

Fredag 16/6 kl. 11:30 i Værløse Søndersø 1: Netherlands White mod Denmark White

Fredag 16/6 kl. 17:30 i Værløse Søndersø 2: Denmark White mod Berlin

Lørdag 16/6 kl. 11:00 i Farum Arena 1: Denmark White mod Norway

Turneringsplanen for U15 herrer, Denmark White U15M:

Fredag 16/6 kl. 9:00 i Birkerød Søndervang: Estonia mod Denmark White

Fredag 16/6 kl. 15:00 i Farum Arena 2: Denmark White mod Kenya

Lørdag 17/6 kl. 11:00 i Farum Arena 3: Finland White mod Denmark White

​Kom og se Virums udtagede U17 landsholdsspillere spille landskampe ved Copenhagen Invitational 2017.

15. jun. 2017, kl. 21.14

Er du interesseret i at se rigtigt godt basketball? Så kom og se U17 landsholdene spille kampe mod Sverige til Copenhagen Invitational på søndag d. 18/6 kl. 15 i Farum Arena.

Emilie Ravn fra Virum er udtaget til U17 damelandsholdet, der i den kommende weekend skal træne og spille landskamp mod Sverige på søndag d. 18/6 kl. 15 i Farum Arena.

Minik Bolø, Hannibal Salomon, og Søren Christensen fra Virum er udtaget til U17 landsholdets 18-mands trup, der også træner og spiller landskamp mod Sverige – ligeledes på søndag kl. 15 i Farum Arena.

Efter denne weekend ved vi også, om klubben får nogle spillere med i U16 truppen, der skal konkurrere til NM fra den 26.-30. juni.

Virum Vipers U9 drenge vinder guld ved Hørsholm Basketball Minifestival

13. jun. 2017, kl. 08.34

Søndag den 4. juni 2017 kunne Virum Vipers U9 drenge løfte den store pokal som tegn på, at de havde vundet årets Hørsholm Basketball Minifestival for deres årgang. Finalen blev tæt og blev vundet med 39-38 over Hørsholm. Forud var gået tre dages stævne startende fredag aften. I den indledende pulje blev Amager, Værløse og Falcon slået, mens Virums drenge led et knebent nederlag til Hørsholm. Det blev således til en 2. plads i puljen og drengene var klar til semifinalen mod Malbas fra Sverige, som havde vundet deres pulje. Semifinalen blev spillet tidligt søndag formiddag og det var et skadesramt Virum hold, som stillede op. Men drengene leverede deres livs fight, og semifinalen blev vundet 40-36. Herefter ventede Hørsholm i finalen, hvor drengene skulle prøve at få revanche fra nederlaget i den indledende pulje. Som nævnt vandt Virum finalen efter et intenst og nervepirrende drama i Hørsholmhallen og endnu en pokal var sikret til klubben.


NBA STJERNE OVERRASKER OG GULD TIL VIRUM VIPERS U9 DRENGE…

13. jun. 2017, kl. 08.24

En håndfuld drenge fra Virum Vipers U9 hold vandt søndag den 11. juni 2017 NBA 3X Streetbasket turneringen i Odense for deres årgang. Dette kun en uge efter U9 drengene vandt Hørsholm Basketball Minifestival.

NBA 3X Streetbasket turneringen i Odense er en del af den verdensomspændende NBA streetbasket turnering NBA 3X og NBA stjernen Karl Anthony Towns fra Minnesota Timberwolves gæstede turneringen, så det var en flok meget spændte drenge, som drog fra Virum søndag morgen kl. 7 for at spille deres første streetbasket turnering med håbet om at møde en af deres helt store baskethelte.

Drengene fandt hurtigst ud af, at streetbasket er en sjov form for basket og drengene gik ubesejrede gennem indledende runde og fortsatte det gode spil i semifinalen og finalen, så drengene lidt efter kl. 17 efter en lang, solrig dag kunne strække armene i vejret og juble over sejren. Nu ventede kun sejrsceremonien, hvor selveste Karl Anthony Towns skulle overrække medaljer og gaver. Det var en flok stolte, glade og overvældede drenge, som gik ind foran det store publikum og mødte deres store idol. En helt fantastisk oplevelse for drengene, som trætte ankom til Virum ved 21-tiden efter en dag, som de sent vil glemme :o)

Invitation til Vipers sommerafslutning

1. jun. 2017, kl. 22.52

Endnu en god sæson er ved at være overstået med mange flotte præstationer hos
både senior og ungdomshold og traditionen tro er det tid til at afholde årets
afslutning for hele klubben.


Det er med andre ord blevet tid til årets traditionsrige begivenhed:

Vipers Basket Sommerafslutning
Fredag d. 16. juni 2017
VIRUM HALLEN HAL 2
Kl. 17.00 – ca. 19.00


Der vil være:

 • Vipers NBA Cup for sammensatte hold

 • En med garanti hyggelig dag med sjove kampe
  og fantastisk samvær på tværs af årgangen

Ingen afslutning uden kagekonkurrencen!

Så hvem kan lave den flotteste kage? Jo flere kager desto festligere er det, så slip fantasien løs og bag en sjov kage!!!


HUSK: Spillertøj, basketsko og at dine forældre og søskende som altid er
meget velkomne!


Vi glæder os til at se dig og din familie!


Mange baskethilsner fra
Virum Vipers

W1siziisijiwmtcvmtavmduvnnbmc2kwegswzl9waxblcnnfznjpzw5kc19iyw5uzxjfmtywedywmf8ucg5nil1d?sha=263f314994a61639