Find os her

Find os her

Indmeldelse i Virum Basketball Klub

 
Alle nye spillere er velkomne til at spille gratis i en prøveperiode på 3 træninger. Derefter skal spilleren meldes ind i klubben. Indmeldelse foregår on-line her på siden under menuen Hold/Træning.
 

Kontingent & indmeldelsesgebyr

Der betales kontingent to gange i løbet af en sæson henholdsvis 1. august og 1. januar. Kontingentet trækkes automatisk fra det betalingskort der anvendes ved indmeldelsen. Ændres dit betalingskort, skal du huske at logge ind på klubbens hjemmeside og opdatere din kortinformation. Kontakt klubbens administration på info@virum-basket.dk hvis du ikke har et betalingskort.
 
Ved indmeldelse betales der et indmeldelsesgebyr på 200 kr. Se kontingentsatser under de respektive hold
 

Udmeldelse

Udmeldelse af klubben kan kun ske skriftligt via e-mail til info@virum-basket.dk. Udmeldelse kan således ikke ske til træneren. Udmeldelse skal ske forud for starten af en ny halvsæson (d.v.s. før 1 januar h.h.v. 1 august). Modtages udmeldelse ikke eller modtages udmeldelse for sent vil der blive opkrævet kontingent.
 
Du kan se mere information om klubben og vores aktiviteter ved at kigge rundt på hjemmesiden, og du er også velkommen til at skrive en mail til: info@virum-basket.dk hvis du har spørgsmål.