Find os her

Find os her

I Virum Basket vil vi gerne kunne tilbyde vores medlemmer nogle gode forhold både på og udenfor banen – lige fra dygtige trænere til gode sociale og sportslige oplevelser. Derfor er det af rigtig stor værdi for klubben at kunne tiltrække ekstra indtægter fra fx sponsorer og fonde.

Det er vores mål, at ekstra indtægterne går ubeskåret til at forbedre vores tilbud til ungdomsspillerene. I år har disse ekstra indtægter medført, at vi fx har kunne indføre en fælles fredagstræning for vores piger og drenge mellem 10-16 år, som ikke kun er med til at gøre dem til bedre basketspillere, men også er med til at styrke de sociale bånd på tværs af årgange og køn. Desuden betyder disse ekstra indtægter også, at vi kan gøre noget mere ud af vores traditioner som fx juleafslutning, sommerafslutninge og fælles spisninger.

Nedenfor følger de virksomheder, som har valgt at støtte vores klub i indeværende sæson, og vi er super glade for, at de har valgt at støtte op om vores klub og vores arbejde med at tilbyde unge mennesker nogle sunde fritidsinteresser og samtidig udvikle dem til dygtige basketballspillere.

HovedsponsorHusCompaniet er hovedsponsor for vores bedste herre- og damehold for 2014/5. Selskabet har over 40 år på bagen og mere end 10.000 færdige byggerier på referencelisten. HusCompaniet har salgskontorer over hele landet samt i Sverige og selvfølgelig også i Lyngby-Taarbæk kommune.

At bygge et hus er nok en af de største investeringer for en bygherrer - uanset om det er en familie eller en virksomhed, og hos HusCompaniet ønsker man at give kunderne tryghed, tillid og trivsel før, under og efter byggeprocessen....og i vores klub er disse tre elementer også vigtige parametre, fordi vi har ansvaret for mange børn og unge, hvor forældrene gerne skulle vide sig sikre på, at deres børn trives i nogle trygge rammer og får opbygget et stærkt socialt netværk, når de dyrker sport i vores klub.

Erhvervspartner


Nordija er erhvervspartner for klubben i 2014/5. Selskabet blev stiftet i 1997 og har hovedkontor i Lyngby-Taarbæk kommune. Nordija producerer widgets til IP-TV og leverer media software løsninger til Europa, Mellemøsten og USA. I 2014 blev selskabet – for anden gang – tildelt Dagbladet Børsens Gazelle pris.

Sponsorkoncept

Udover at være en af landets ældste basketball klubber er Virum Basketball Klub også en af Danmarks største basketball klubber med stolte traditioner, hvor både seniorer og ungdomshold har vundet Danmarks-mesterskaber og Pokalsejre gennem årene. I de senere år har klubben gennemgået en revitalisering med afsæt i et stort ungdomsarbejde, hvilket har resulteret i flotte resultater samt udvikling af ungdomslandsholdspillere på både dame- og herresiden.

Vi ønsker at fortsætte og videreudvikle dette arbejde, hvilket kræver en fortsat styrkelse af ungdomsarbejdet samt løbende tilgang og uddannelse af de bedste trænere. Derudover er det vores ambition at være kommunens foretrukne indendørs idrætsgren med fokus på høje sportslige ambitioner baseret på et stærkt socialt netværk og engagement.

Korte fakta – Virum Vipers

Vigtigste sportslige resultater de seneste år

  • Dame 1 oprykning til Dameligaen i 2013
  • Herrer 1 i finalen henholdsvis semifinalen de sidste to år om oprykning til Basketligaen
  • U18 Danmarksmester i 2013/14
  • U16 here Danmarksmester og Pokalvinder i 2011/12
  • En række flotte ungdomsresultater
  • Udvikling af en række dygtige ungdomslandsholdsspillere

Mål og strategi

Klubben har nu skabt fundamentet for en yderligere styrkelse af den sportslige profil. De seneste år er blevet brugt på at professionalisere klubben og tiltrække yderligere dygtige trænerressourcer.

Klubånden er styrket ved yderligere fokus på sociale arrangementer for alle klubbens medlemmer, og klubbens sociale engagement overfor de lokale institutioner og skoler har styrket klubbens profil som ungdommens foretrukne indendørs idrætsgren.

Fremtidige mål

  • Lyngby-Taarbæks foretrukne indendørs publikumssportsgren.
  • Levere intens underholdning for klubbens sponsorer og lokale støtter/supporterer.
  • Fastholde og udbygge klubbens børne- og ungdomskoncept med tiltrækning af de dygtige trænere, en stærk klubkultur kombineret med et socialt ansvar, der sikrer stor glæde ved at spille basket på alle niveauer.

Sportslige mål

På både dame og herresiden skal vi hvert år minimum nå semifinalen i 1. division.

På både dame- og herresiden er målet, at de bærende kræfter på holdene skal være talenter fra klubbens egne rækker. Allerede i dag består trupperne primært af spillere, der har fået deres basket opvækst i Virum.

Nye mål kræver styrkede økonomiske muskler

På rejsen mod disse nye mål ønsker vi at styrke klubben med en række samarbejdspartnere.

Ambitionen er at styrke elitearbejdet i klubben, men kun gennem en fortsat styrkelse af det underliggende børne- og ungdomsarbejde kan denne målsætning realiseres.

Her følger link til vores sponsorkoncept, hvor vi illustrerer de muligheder for sponsorships, som vores samarbejdspartnere kan tegne i klubben.

Vi håber, mange virksomheder og private personer vil være med til at bakke op om klubben i årene fremover, således vi fortsat kan give vores medlemmer nogle gode sportslige og sociale oplevelser - både på og udenfor banen, som de vil mindes resten af livet.

Poul Svensgaard Morten F. Bertelsen

Formand Sponsorudvalget